Nutriční hodnoty (Indická kuchyně - Okurková raita český videorecept)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 680 kJ / 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,55 g |
| Tuky | 4,82 g |
| – nasycené | 1,31 g |
| – nenasycené | 2,91 g |
| –– mononenasycené | 2,16 g |
| –– polynenasycené | 0,75 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,36 g |
| Cholesterol | 13 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 19,12 g |
| – cukry | 10,57 g |
| ––– laktóza | 5,83 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 125 ml |
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 rajče bez peciček, nakrájené nadrobno | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cibule nakrájené nadrobno | Cibule čerstvá | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekaného koriandru | Koriandr semena | 15 g |
| 1/2 1/2 až 1 lžička celého římského kmínu | Římský kmín | |
| troška soli | Sůl mořská |