Nutriční hodnoty (Pečená paprika s rajským jablíčkem, česnekem a kmínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 435 kJ / 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,43 g |
| Tuky | 3,11 g |
| – nasycené | 0,51 g |
| – nenasycené | 2,31 g |
| –– mononenasycené | 1,13 g |
| –– polynenasycené | 1,18 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 43 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 60,90 g |
| – cukry | 45,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 masité kapie (já použila tricoloru – zelenou, červenou, žlutou) | Paprika červená čerstvá | 750 g |
| 3 3 keříčková rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku (nebo dle chuti) | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 vrchovatákávová lžička drceného kmínu | Kmín mletý | |
| Špetka Špetka soli | Sůl mořská | |
| Olivový olej – jen pár kapek, aby spojil | Olej olivový | |
| kmín | Kmín | |
| sůl do kašičky | Sůl mořská |