Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená paprika s rajským jablíčkem, česnekem a kmínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 435 kJ /
343 kcal
Bílkoviny11,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,43 g
Tuky3,11 g
– nasycené0,51 g
– nenasycené2,31 g
–– mononenasycené1,13 g
–– polynenasycené1,18 g
––– omega 30,00 g
Vláknina15,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy60,90 g
– cukry45,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 masité kapie (já použila tricoloru – zelenou, červenou, žlutou) Paprika červená čerstvá 750 g
3 3 keříčková rajčata Rajče červené čerstvé
4 stroužky 4 stroužky česneku (nebo dle chuti) Česnek čerstvý 28 g
1 1 vrchovatákávová lžička drceného kmínu Kmín mletý
Špetka Špetka soli Sůl mořská
Olivový olej – jen pár kapek, aby spojil Olej olivový
kmín Kmín
sůl do kašičky Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.