Nutriční hodnoty (Pečená paprika s rajským jablíčkem, česnekem a kmínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 435 kJ / 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,43 g |
Tuky | 3,11 g |
– nasycené | 0,51 g |
– nenasycené | 2,31 g |
–– mononenasycené | 1,13 g |
–– polynenasycené | 1,18 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 15,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,90 g |
– cukry | 45,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 masité kapie (já použila tricoloru – zelenou, červenou, žlutou) | Paprika červená čerstvá | 750 g |
3 3 keříčková rajčata | Rajče červené čerstvé | |
4 stroužky 4 stroužky česneku (nebo dle chuti) | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 vrchovatákávová lžička drceného kmínu | Kmín mletý | |
Špetka Špetka soli | Sůl mořská | |
Olivový olej – jen pár kapek, aby spojil | Olej olivový | |
kmín | Kmín | |
sůl do kašičky | Sůl mořská |