Nutriční hodnoty (Valencijské kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 592 kJ / 1 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,03 g |
Tuky | 45,12 g |
– nasycené | 21,55 g |
– nenasycené | 22,37 g |
–– mononenasycené | 18,58 g |
–– polynenasycené | 3,80 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 26,39 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 851 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 248,75 g |
– cukry | 35,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
olej | Olej řepkový | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžičku 1 lžičku sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
150 g 150 g hrášku | Hrášek zelený | 150 g |
250 g 250 g rýže | Rýže bílá | 250 g |