Nutriční hodnoty (Telecí v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 681 kJ / 880 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 28,22 g |
– nasycené | 9,75 g |
– nenasycené | 12,92 g |
–– mononenasycené | 9,29 g |
–– polynenasycené | 3,63 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 841 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,07 g |
Sacharidy | 9,03 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g telecí kýty | Telecí kýta | 500 g |
1/2 plechovky 1/2 plechovky sekaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g šunky nakrájené na nudličky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
1 1 polévková lžíce černé olivy nakrájené na kolečka ( cca 1 PL) | Olivy čerstvé zralé | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
400 ml 400 ml vývar | Vývar hovězí | 400 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |