Nutriční hodnoty (Dýně Hokkaido na kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 220 kJ / 292 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,76 g |
| Tuky | 22,85 g |
| – nasycené | 1,71 g |
| – nenasycené | 20,09 g |
| –– mononenasycené | 14,22 g |
| –– polynenasycené | 5,88 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 309 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 16,10 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžička 1 lžička kari koření | Kari | 5 g |
| 1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| 1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská |