Nutriční hodnoty (Thajské nakládané řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 461 kJ / 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 49,24 g |
– nasycené | 6,08 g |
– nenasycené | 37,17 g |
–– mononenasycené | 26,99 g |
–– polynenasycené | 10,18 g |
––– omega 3 | 2,76 g |
Vláknina | 3,20 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 3,61 g |
Sůl | 8,22 g |
Sacharidy | 12,70 g |
– cukry | 0,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové řízky | Vepřová kýta | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
česnek dle chuti | Česnek čerstvý | |
2 lžičky 2 lžičky kari | Kari | 10 g |
3 lžíce 3 lžíce sojovky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 15 ml |
chilli dle chutě | Chilli paprička sušená | |
asi 10 cm 10 cm pórku nakrájet uplně na jemno | Pórek čerstvý | |
škrob | Bramborový škrob | |
sůl | Sůl mořská | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
brambory | Brambor zimní | |
pažitka | Pažitka čerstvá |