Nutriční hodnoty (Íránská kuchyně - Dip z jogurtu a lilku český videorecept)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 76 kJ / 18 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,62 g |
| Tuky | 0,03 g |
| – nasycené | 0,01 g |
| – nenasycené | 0,01 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,01 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,60 g |
| – cukry | 0,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| 1 šálek 1 šálek řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky sušené máty | Máta peprná list sušená | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého bílého pepře | Pepř bílý | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská |