Nutriční hodnoty (Focaccia s rozmarýnem a černými olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 243 kJ / 1 731 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,35 g |
| Tuky | 39,80 g |
| – nasycené | 5,97 g |
| – nenasycené | 31,27 g |
| –– mononenasycené | 23,93 g |
| –– polynenasycené | 7,34 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 15,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,46 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 288,14 g |
| – cukry | 19,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 390 g 390 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 390 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 300 ml 300 ml vlažné vody | Voda | 300 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 10 g 10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
| 100 g 100 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
| hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený |