Nutriční hodnoty (Focaccia s rozmarýnem a černými olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 243 kJ / 1 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,35 g |
Tuky | 39,80 g |
– nasycené | 5,97 g |
– nenasycené | 31,27 g |
–– mononenasycené | 23,93 g |
–– polynenasycené | 7,34 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,46 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 288,14 g |
– cukry | 19,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
390 g 390 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 390 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
300 ml 300 ml vlažné vody | Voda | 300 ml |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
10 g 10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
100 g 100 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený |