Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Focaccia s rozmarýnem a černými olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 243 kJ /
1 731 kcal
Bílkoviny47,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,35 g
Tuky39,80 g
– nasycené5,97 g
– nenasycené31,27 g
–– mononenasycené23,93 g
–– polynenasycené7,34 g
––– omega 30,46 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,46 g
Sůl16,00 g
Sacharidy288,14 g
– cukry19,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
390 g 390 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 390 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
300 ml 300 ml vlažné vody Voda 300 ml
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
10 g 10 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 10 g
100 g 100 g černých oliv Olivy čerstvé zralé 100 g
hrubá mořská sůl Sůl mořská
rozmarýn Rozmarýn sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.