Nutriční hodnoty (Izidor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 32 275 kJ / 7 714 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 66,41 g |
| Tuky | 491,86 g |
| – nasycené | 210,96 g |
| – nenasycené | 242,84 g |
| –– mononenasycené | 118,00 g |
| –– polynenasycené | 124,84 g |
| ––– omega 3 | 20,06 g |
| Vláknina | 30,90 g |
| Cholesterol | 1,93 g |
| Sodík | 473 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 610,90 g |
| – cukry | 418,80 g |
| ––– laktóza | 2,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 15 dkg 15 dkg cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 15 dkg 15 dkg másla | Máslo kravské | 150 g |
| 15 dkg 15 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 25 dkg 25 dkg ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
| 15 dkg 15 dkg cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1,5 dcl 1,5 dcl rumu | Rum | 150 ml |
| 20 dkg 20 dkg másla | Máslo kravské | 200 g |
| 10 dkg 10 dkg cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový pudink (uvařit v necelém 1/2 litru mléka) | Puding v prášku | 40 g |