Nutriční hodnoty (Svěží pudinkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 30,24 g |
– nasycené | 7,28 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 11,20 g |
–– polynenasycené | 2,80 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 2,80 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
• 4 • 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
• 5 • 5 lžic cukru moučka | Cukr bílý | |
• 200 • 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
• 100 • 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
• kypřící prášek | Kypřící prášek | |
• 100 • 100 ml oleje | Olej řepkový | |
• asi 250 • asi 250 ml vlažné vody | Voda | |
• 0,8 • 0,8 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
• 2 • 2 pudinkové prášky | Puding v prášku | |
• 3 • 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | |
• 2 • 2 zakysané smetany (á 200 g) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
• vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
• 1 • 1 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | |
• skořicový cukr | Cukr skořicový |