Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svěží pudinkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 767 kJ /
422 kcal
Bílkoviny34,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky30,24 g
– nasycené7,28 g
– nenasycené14,00 g
–– mononenasycené11,20 g
–– polynenasycené2,80 g
––– omega 30,11 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 398 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy2,80 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
• 4 • 4 vejce Vejce slepičí 280 g
• 5 • 5 lžic cukru moučka Cukr bílý
• 200 • 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká
• 100 • 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
• kypřící prášek Kypřící prášek
• 100 • 100 ml oleje Olej řepkový
• asi 250 • asi 250 ml vlažné vody Voda
• 0,8 • 0,8 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
• 2 • 2 pudinkové prášky Puding v prášku
• 3 • 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý
• 2 • 2 zakysané smetany (á 200 g) Smetana kravská zakysaná 12%
• vanilkový cukr Cukr vanilkový
• 1 • 1 lžíce cukru moučka Cukr bílý
• skořicový cukr Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.