Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 082 kJ /
2 410 kcal
Bílkoviny233,25 g
– z toho živočišné bílkoviny233,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky164,00 g
– nasycené70,60 g
– nenasycené82,30 g
–– mononenasycené70,80 g
–– polynenasycené11,50 g
––– omega 30,35 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 585 mg
Sodík 2,86 g
Sůl7,00 g
Sacharidy0,15 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové panenky Vepřová panenka 1000 g
cca 150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
provensálské koření Provensálské koření
špetka špetka šafránu Šafrán sušený
olej na pečení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.