Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 082 kJ / 2 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 233,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 164,00 g |
– nasycené | 70,60 g |
– nenasycené | 82,30 g |
–– mononenasycené | 70,80 g |
–– polynenasycené | 11,50 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 0,15 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové panenky | Vepřová panenka | 1000 g |
cca 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
špetka špetka šafránu | Šafrán sušený | |
olej na pečení | Olej řepkový |