Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 082 kJ / 2 410 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 233,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 233,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 164,00 g |
| – nasycené | 70,60 g |
| – nenasycené | 82,30 g |
| –– mononenasycené | 70,80 g |
| –– polynenasycené | 11,50 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 585 mg |
| Sodík | 2,86 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 0,15 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové panenky | Vepřová panenka | 1000 g |
| cca 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| špetka špetka šafránu | Šafrán sušený | |
| olej na pečení | Olej řepkový |