Nutriční hodnoty (Ovocný koláč tvarohový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 724 kJ / 5 192 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
| Tuky | 314,96 g |
| – nasycené | 182,08 g |
| – nenasycené | 112,99 g |
| –– mononenasycené | 100,52 g |
| –– polynenasycené | 12,47 g |
| ––– omega 3 | 1,17 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 2,53 g |
| Sodík | 886 mg |
| Sůl | 1,85 g |
| Sacharidy | 455,22 g |
| – cukry | 344,20 g |
| ––– laktóza | 26,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 240 g 240 g moučkový cukru | Cukr bílý | 240 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 8 8 žloutků | Vaječný žloutek | 184 g |
| 500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
| 6 lžic 6 lžic hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 90 g |
| sníh z 8 8 bílků | Vaječný bílek | 264 g |
| jahody asi tak kilo | Jahody čerstvé | |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 4 lžíce 4 lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 60 g |
| trochu trochu oleje na vymazání plechu | Olej řepkový | |
| mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká |