Nutriční hodnoty (Hrušková sluníčka z tvarohového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 934 kJ / 3 091 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,85 g |
| Tuky | 138,31 g |
| – nasycené | 38,04 g |
| – nenasycené | 94,74 g |
| –– mononenasycené | 63,68 g |
| –– polynenasycené | 31,06 g |
| ––– omega 3 | 2,31 g |
| Vláknina | 36,75 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 357 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 385,92 g |
| – cukry | 163,29 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g změklé Hery | Margarín | 200 g |
| 120 g 120 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 120 g |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 150 g 150 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 150 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| vejce na potření | Vejce slepičí | |
| 2-3 2-3 dobře uzrálé hrušky | Hruška čerstvá | 325 g |
| šťávu z poloviny citronu | Citrón čerstvý | |
| lžíci lžíci hnědého cukru | Cukr třtinový | |
| KL KL mleté skořice | Skořice ceylonská mletá |