Nutriční hodnoty (Hrušková sluníčka z tvarohového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 934 kJ / 3 091 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,85 g |
Tuky | 138,31 g |
– nasycené | 38,04 g |
– nenasycené | 94,74 g |
–– mononenasycené | 63,68 g |
–– polynenasycené | 31,06 g |
––– omega 3 | 2,31 g |
Vláknina | 36,75 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 357 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 385,92 g |
– cukry | 163,29 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g změklé Hery | Margarín | 200 g |
120 g 120 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 120 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
150 g 150 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 150 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
vejce na potření | Vejce slepičí | |
2-3 2-3 dobře uzrálé hrušky | Hruška čerstvá | 325 g |
šťávu z poloviny citronu | Citrón čerstvý | |
lžíci lžíci hnědého cukru | Cukr třtinový | |
KL KL mleté skořice | Skořice ceylonská mletá |