Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nadívané kuřecí kůže)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Kuřecí kůže (pokud je neseženeme použijeme kůže z kuřecích horních stehen-steaků) Kuřecí kůže
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 kusy 2-3 kusy kuřecích jater Játra kuřecí
olej Olej řepkový
2 krajíce 2 krajíce chleba Chléb pšeničný kváskový
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
grilovací koření Grilovací koření
celý kmín Kmín
muškátový květ Muškát květ sušený
česnek Česnek čerstvý
vejce Vejce slepičí
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.