Nutriční hodnoty (Nadívané kuřecí kůže)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Kuřecí kůže (pokud je neseženeme použijeme kůže z kuřecích horních stehen-steaků) | Kuřecí kůže | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 kusy 2-3 kusy kuřecích jater | Játra kuřecí | |
olej | Olej řepkový | |
2 krajíce 2 krajíce chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
celý kmín | Kmín | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
česnek | Česnek čerstvý | |
vejce | Vejce slepičí | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |