Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závin ze šlehačkového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie13 180 kJ /
3 150 kcal
Bílkoviny83,86 g
– z toho živočišné bílkoviny22,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,70 g
Tuky88,76 g
– nasycené46,83 g
– nenasycené32,41 g
–– mononenasycené22,74 g
–– polynenasycené9,67 g
––– omega 31,44 g
Vláknina42,30 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 759 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy482,80 g
– cukry129,00 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání 31% Smetana kravská sladká 30% 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
7 7 jablek Jablko čerstvé 1050 g
cukr krupice Cukr bílý
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
strouhanka Strouhanka pšeničná
oříšek oříšek másla Máslo kravské
rum na potření Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.