Nutriční hodnoty (Mánkova pomazánka z kapřích jiker)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 208 kJ / 2 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 314,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 300,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,36 g |
Tuky | 81,10 g |
– nasycené | 20,39 g |
– nenasycené | 54,39 g |
–– mononenasycené | 34,06 g |
–– polynenasycené | 20,34 g |
––– omega 3 | 6,02 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 4,60 g |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 107,00 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g jiker z kapra | Jikry kapr | 1000 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 velké stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
citronová kůra (z 1/2 citronu) | Citronová kúra čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
4 4 brambory (uvařené ve slupce) | Brambor zimní | 200 g |