Nutriční hodnoty (Sýrový závin z listového těsta II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 106 kJ / 3 371 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 207,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 189,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,10 g |
| Tuky | 207,03 g |
| – nasycené | 106,76 g |
| – nenasycené | 95,27 g |
| –– mononenasycené | 48,33 g |
| –– polynenasycené | 46,94 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 8,90 g |
| Cholesterol | 750 mg |
| Sodík | 6,81 g |
| Sůl | 15,81 g |
| Sacharidy | 167,13 g |
| – cukry | 32,63 g |
| ––– laktóza | 23,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g listového těsta | Listové těsto | 400 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 200 g 200 g taveného sýra | Sýr tavený | 200 g |
| 300 g 300 g šunky (nebo šunkového salámu) | Šunka vepřová vařená | 300 g |
| 200 g 200 g nastrouhaného tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| pažitka (nebo petržilka nebo oboje) | Pažitka čerstvá | |
| 1 1 vejce na potření + | Vejce slepičí | 70 g |