Nutriční hodnoty (Uzené koleno pečené na leču v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 591 kJ / 141 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,03 g |
| Tuky | 0,44 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,25 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 14,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 25,15 g |
| – cukry | 8,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 uzené koleno zadní | Vepřové koleno bez kosti uzené | |
| 1 sklenice 1 sklenice leča | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
| 1 1 pálivá paprička (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |