Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře pečené na hříbkách s hříbkovo - bylinkovou nádivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 945 kJ /
2 855 kcal
Bílkoviny30,98 g
– z toho živočišné bílkoviny10,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,20 g
Tuky256,66 g
– nasycené162,05 g
– nenasycené89,37 g
–– mononenasycené81,40 g
–– polynenasycené7,97 g
––– omega 30,93 g
Vláknina25,20 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 856 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy76,90 g
– cukry9,40 g
––– laktóza2,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší kuře Kuře
300 g 300 g másla Máslo kravské 300 g
pepř Pepř černý
bylinky - petrželka, saturejka, pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
350 g 350 g hříbků Hřib čerstvý 350 g
6 plátků 6 plátků toustového chleba (nebo 3 housky) Toast pšeničný bílý 120 g
mléko na namočení pečiva Houska pšeničná
drcený kmín Kmín mletý
strouhanka Strouhanka pšeničná
mletá červená uzená paprika Paprika uzená
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
kuřecí bujón (nebo vývar) Bujón kuřecí BIO

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.