Nutriční hodnoty (Kuře pečené na hříbkách s hříbkovo - bylinkovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 945 kJ / 2 855 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,20 g |
Tuky | 256,66 g |
– nasycené | 162,05 g |
– nenasycené | 89,37 g |
–– mononenasycené | 81,40 g |
–– polynenasycené | 7,97 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 856 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 76,90 g |
– cukry | 9,40 g |
––– laktóza | 2,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší kuře | Kuře | |
300 g 300 g másla | Máslo kravské | 300 g |
pepř | Pepř černý | |
bylinky - petrželka, saturejka, pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
350 g 350 g hříbků | Hřib čerstvý | 350 g |
6 plátků 6 plátků toustového chleba (nebo 3 housky) | Toast pšeničný bílý | 120 g |
mléko na namočení pečiva | Houska pšeničná | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
mletá červená uzená paprika | Paprika uzená | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
kuřecí bujón (nebo vývar) | Bujón kuřecí BIO |