Nutriční hodnoty (Bramborový koláč Bubáka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 890 kJ / 1 886 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,48 g |
| Tuky | 15,40 g |
| – nasycené | 4,12 g |
| – nenasycené | 7,29 g |
| –– mononenasycené | 3,56 g |
| –– polynenasycené | 3,73 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 34,20 g |
| Cholesterol | 262 mg |
| Sodík | 142 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 377,51 g |
| – cukry | 174,26 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
| 125 g 125 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 (250 g) máslo | Máslo kravské | 1 g |
| půl půl prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 150 g 150 g vařených brambor | Brambor zimní | 150 g |
| 80 g 80 g pískového cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| rozinky | Rozinky | |
| cukr | Cukr bílý | |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| rozšlehané vajíčko | Vejce slepičí |