Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový koláč Bubáka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 890 kJ /
1 886 kcal
Bílkoviny42,16 g
– z toho živočišné bílkoviny8,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,48 g
Tuky15,40 g
– nasycené4,12 g
– nenasycené7,29 g
–– mononenasycené3,56 g
–– polynenasycené3,73 g
––– omega 30,41 g
Vláknina34,20 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 142 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy377,51 g
– cukry174,26 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
125 g 125 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 125 g
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
1 1 (250 g) máslo Máslo kravské 1 g
půl půl prášku do pečiva Kypřící prášek
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 g 150 g vařených brambor Brambor zimní 150 g
80 g 80 g pískového cukru Cukr bílý 80 g
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
skořice Skořice ceylonská
ořechy Vlašské ořechy
rozinky Rozinky
cukr Cukr bílý
jablka Jablko čerstvé
rozšlehané vajíčko Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.