Nutriční hodnoty (Bramborový koláč Bubáka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 890 kJ / 1 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,48 g |
Tuky | 15,40 g |
– nasycené | 4,12 g |
– nenasycené | 7,29 g |
–– mononenasycené | 3,56 g |
–– polynenasycené | 3,73 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 34,20 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 142 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 377,51 g |
– cukry | 174,26 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
125 g 125 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 (250 g) máslo | Máslo kravské | 1 g |
půl půl prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 g 150 g vařených brambor | Brambor zimní | 150 g |
80 g 80 g pískového cukru | Cukr bílý | 80 g |
6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
rozinky | Rozinky | |
cukr | Cukr bílý | |
jablka | Jablko čerstvé | |
rozšlehané vajíčko | Vejce slepičí |