Nutriční hodnoty (Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 463 kJ / 828 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 142,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 142,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 27,68 g |
| – nasycené | 6,86 g |
| – nenasycené | 13,35 g |
| –– mononenasycené | 10,30 g |
| –– polynenasycené | 3,05 g |
| ––– omega 3 | 1,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 573 mg |
| Sůl | 1,33 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg kuřecích prsíček | Kuře prso | 500 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| cca 0,35 l cca 0,35 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| lžička lžička soli | Sůl mořská | |
| lžíce lžíce koření Gyros | Provensálské koření | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| tuk na smažení | Olej řepkový |