Nutriční hodnoty (Hermelínový salát s kaki a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 968 kJ / 709 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,09 g |
| Tuky | 47,27 g |
| – nasycené | 30,20 g |
| – nenasycené | 15,06 g |
| –– mononenasycené | 13,37 g |
| –– polynenasycené | 1,69 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 167 mg |
| Sodík | 2,27 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 20,82 g |
| – cukry | 18,77 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks sedlčanského Hermelínu (1 ks po 80 g) | Hermelín | 200 g |
| 1 ks 1 ks kaki | Kaki čerstvé | |
| 1 ks 1 ks jablka | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1/2 1/2 malé cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 2 2 vrchovaté lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 3 3 vrchovaté lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| špetka špetka mletého pepře | Pepř černý mletý |