Nutriční hodnoty (Hermelínový salát s kaki a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 968 kJ / 709 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,09 g |
Tuky | 47,27 g |
– nasycené | 30,20 g |
– nenasycené | 15,06 g |
–– mononenasycené | 13,37 g |
–– polynenasycené | 1,69 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 20,82 g |
– cukry | 18,77 g |
––– laktóza | 2,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks sedlčanského Hermelínu (1 ks po 80 g) | Hermelín | 200 g |
1 ks 1 ks kaki | Kaki čerstvé | |
1 ks 1 ks jablka | Jablko čerstvé | 150 g |
1/2 1/2 malé cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
2 2 vrchovaté lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
3 3 vrchovaté lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka mletého pepře | Pepř černý mletý |