Nutriční hodnoty (Tvarohová vanička mojí tchýně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 652 kJ / 4 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,32 g |
Tuky | 147,09 g |
– nasycené | 39,87 g |
– nenasycené | 99,30 g |
–– mononenasycené | 67,92 g |
–– polynenasycené | 31,38 g |
––– omega 3 | 2,24 g |
Vláknina | 21,30 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 728 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 711,20 g |
– cukry | 456,17 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g Hery | Margarín | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1/2 kg 1/2 kg oloupaných nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
3/4 l 3/4 l vody | Voda | 750 ml |