Nutriční hodnoty (Ruské vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 15 882 kJ / 3 796 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,34 g |
| Tuky | 359,39 g |
| – nasycené | 49,46 g |
| – nenasycené | 272,04 g |
| –– mononenasycené | 84,92 g |
| –– polynenasycené | 187,11 g |
| ––– omega 3 | 4,22 g |
| Vláknina | 15,45 g |
| Cholesterol | 1,57 g |
| Sodík | 4,42 g |
| Sůl | 12,26 g |
| Sacharidy | 79,40 g |
| – cukry | 11,58 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 středních brambor typu A | Brambor zimní | 300 g |
| 1 1 vajíčko natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| malý kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce hrášku mraženého | Hrášek zelený mražený | 45 g |
| 380 g 380 g majonézy | Majonéza | 380 g |
| 3 lžíce 3 lžíce worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 45 ml |
| 1 špetka 1 špetka pepře čerstvě umletého | Pepř černý | |
| 1 kostka 1 kostka bujonu zeleninového | Bujón hovězí | 10 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 okurky sladkokyselé | Okurka polní zavařená | |
| 4 lžičky 4 lžičky majonézy | Majonéza | 28 g |
| na špičku nože na špičku nože soli | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| 4 lžičky 4 lžičky nálevu z okurek | Nálev z okurek | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| šunka | Šunka vepřová vařená | |
| 3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| nať petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| kapie v oleji | Paprika červená čerstvá | |
| kaviár (pokud máte) | Kaviár černý solený | |
| 3 3 menší sladkokyselé okurky na vějířky | Okurka polní zavařená |