Nutriční hodnoty (Putimské vepřové nudličky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 374 kJ / 1 284 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 127,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,89 g |
| Tuky | 52,13 g |
| – nasycené | 19,72 g |
| – nenasycené | 26,40 g |
| –– mononenasycené | 21,08 g |
| –– polynenasycené | 5,32 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 19,50 g |
| Cholesterol | 304 mg |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 56,40 g |
| – cukry | 20,18 g |
| ––– laktóza | 0,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g libového vepřového masa (kýta, kotleta) | Vepřová kýta | 600 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
| 3-4 3-4 menší sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 150 g 150 g scezených sterilovaných kapií | Paprika červená sterilovaná | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce másla | Máslo kravské | 25 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 150 ml 150 ml vývaru | Vývar masový | 150 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| worcester | Worcestrová omáčka | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |