Nutriční hodnoty (Laciný nedělní oběd)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 631 kJ / 1 107 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 171,80 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 167,25 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,55 g | 
| Tuky | 10,45 g | 
| – nasycené | 4,43 g | 
| – nenasycené | 4,82 g | 
| –– mononenasycené | 4,09 g | 
| –– polynenasycené | 0,73 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 3,60 g | 
| Cholesterol | 353 mg | 
| Sodík | 3,60 g | 
| Sůl | 8,75 g | 
| Sacharidy | 79,60 g | 
| – cukry | 62,25 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| cca. 750 g 750 g hovězího masa | Hovězí kýta | 750 g | 
| kořenová zelenina | Mrkev čerstvá | |
| voda | Voda | |
| sůl | Sůl mořská | |
| celý černý pepř | Pepř černý | |
| nové koření | Nové koření | |
| petrželova nať | Petržel nať čerstvá | |
| polévkové těstoviny | Těstoviny pšeničné | |
| 150 g 150 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 150 g | 
| 2 PL 2 PL mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml | 
| 2 PL 2 PL cukru | Cukr bílý | 50 g | 
| 1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g | 
 
	