Nutriční hodnoty (Drožďová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 395 kJ / 94 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
| Tuky | 0,69 g |
| – nasycené | 0,29 g |
| – nenasycené | 0,34 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,17 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,01 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 54 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 10,98 g |
| – cukry | 7,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kostka 1 kostka čerstvého droždí (42 g) | Droždí pekařské lisované | 42 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |