Nutriční hodnoty (Husa s jablky a saturejkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 2 512 kJ / 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,54 g |
| Tuky | 3,79 g |
| – nasycené | 1,41 g |
| – nenasycené | 2,19 g |
| –– mononenasycené | 0,32 g |
| –– polynenasycené | 1,87 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 40,53 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 61 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 118,53 g |
| – cukry | 100,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 středně velká husa (3 kg) | Husa | |
| 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 4 snítky 4 snítky saturejky | Saturejka sušená | |
| 500 ml 500 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
| kmín (dle chuti) | Kmín | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská |