Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Husa s jablky a saturejkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie2 512 kJ /
600 kcal
Bílkoviny7,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,54 g
Tuky3,79 g
– nasycené1,41 g
– nenasycené2,19 g
–– mononenasycené0,32 g
–– polynenasycené1,87 g
––– omega 30,24 g
Vláknina40,53 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy118,53 g
– cukry100,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně velká husa (3 kg) Husa
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
4 snítky 4 snítky saturejky Saturejka sušená
500 ml 500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
kmín (dle chuti) Kmín
sůl (dle potřeby) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.