Nutriční hodnoty (Bramborový salát s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 837 kJ / 1 634 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,08 g |
| Tuky | 101,05 g |
| – nasycené | 12,56 g |
| – nenasycené | 78,81 g |
| –– mononenasycené | 22,53 g |
| –– polynenasycené | 56,28 g |
| ––– omega 3 | 1,34 g |
| Vláknina | 23,56 g |
| Cholesterol | 163 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 149,48 g |
| – cukry | 13,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,75-1 kg 0,75-1 kg vařených brambor | Brambor zimní | 879.9999952316284 g |
| 1 konzerva 1 konzerva sterilovaných fazolí (bílých nebo červených) | Fazole bílé sterilované | |
| 1 1 větší cibule (červená, pokud máme červené fazole) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 větší kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 bílé jogurty Activie | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 100-150 g 100-150 g majonézy | Majonéza | 125 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |