Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kaldounová polévka v pomalém hrnci s drožďovými knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 319 kJ /
315 kcal
Bílkoviny21,15 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,47 g
Tuky8,93 g
– nasycené2,33 g
– nenasycené4,23 g
–– mononenasycené3,07 g
–– polynenasycené1,16 g
––– omega 30,03 g
Vláknina23,21 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 289 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy29,89 g
– cukry13,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kachní droby (krky, srdíčko, játra, žaludky, případně skelet z kachny nebo husy) Droby kachní směs
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
mletý pepř na dochucení Pepř černý mletý
plátek plátek másla Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
42 g 42 g droždí Droždí pekařské lisované 42 g
plátek plátek másla Máslo kravské
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.