Nutriční hodnoty (Perkelt z divočáka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 082 kJ / 1 215 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 194,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,87 g |
| Tuky | 15,89 g |
| – nasycené | 4,10 g |
| – nenasycené | 10,43 g |
| –– mononenasycené | 5,43 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 14,50 g |
| Cholesterol | 396 mg |
| Sodík | 419 mg |
| Sůl | 0,97 g |
| Sacharidy | 33,40 g |
| – cukry | 20,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,75-1 kg 0,75-1 kg kýty z divočáka | Kanec kýta | 879.9999952316284 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 dcl 2 dcl červeného suchého vína | Víno červené suché | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |