Nutriční hodnoty (Dobrá roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
| Energie | 17 807 kJ / 4 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 266,76 g |
| – nasycené | 153,70 g |
| – nenasycené | 96,10 g |
| –– mononenasycené | 85,94 g |
| –– polynenasycené | 10,16 g |
| ––– omega 3 | 1,02 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 2,25 g |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,26 g |
| Sacharidy | 359,90 g |
| – cukry | 256,30 g |
| ––– laktóza | 51,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 14 dkg 14 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 140 g |
| 14 dkg 14 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 140 g |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 2 2 pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| troška rumu | Rum | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 62.5 g |