Nutriční hodnoty (Hruškový salát s ořechy v karamelu a gorgonzolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 913 kJ / 696 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,35 g |
| Tuky | 39,01 g |
| – nasycené | 25,44 g |
| – nenasycené | 12,95 g |
| –– mononenasycené | 11,35 g |
| –– polynenasycené | 1,61 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 9,75 g |
| Cholesterol | 132 mg |
| Sodík | 575 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 54,33 g |
| – cukry | 46,21 g |
| ––– laktóza | 1,41 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 2-3 větší pevné hrušky | Hruška čerstvá | 325 g |
| 2 2 pomeranče - šťáva | Pomeranč čerstvý | |
| 1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 100 g 100 g Gorgonzoly | Gorgonzola | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce přírodního cukru | Xylitol | 15 g |