Nutriční hodnoty (Telecí ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 648 kJ / 1 350 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 140,75 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,74 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,01 g | 
| Tuky | 48,81 g | 
| – nasycené | 16,51 g | 
| – nenasycené | 30,30 g | 
| –– mononenasycené | 19,02 g | 
| –– polynenasycené | 11,28 g | 
| ––– omega 3 | 0,22 g | 
| Vláknina | 17,08 g | 
| Cholesterol | 351 mg | 
| Sodík | 358 mg | 
| Sůl | 0,78 g | 
| Sacharidy | 64,16 g | 
| – cukry | 40,85 g | 
| ––– laktóza | 0,16 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g telecí kýty | Telecí kýta | 600 g | 
| 10 10 malých šalotek | Šalotka čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g | 
| 1 větvička 1 větvička šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g | 
| šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g | 
| kůra z 1/2 kůra z 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g | 
| 100 ml 100 ml dezertního sladkého vína (portské, sherry) | Víno bílé suché | 100 ml | 
| 200 g 200 g hroznů | Hroznové víno čerstvé | 200 g | 
| 50 g 50 g oloupaných mandlí | Mandle neloupané | 50 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g | 
| koření na hovězí maso | Koření Argentina |