Nutriční hodnoty ("Pštrosí" vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 813 kJ / 1 628 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 132,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 120,36 g |
| – nasycené | 35,92 g |
| – nenasycené | 66,00 g |
| –– mononenasycené | 51,80 g |
| –– polynenasycené | 14,20 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,79 g |
| Sodík | 846 mg |
| Sůl | 1,76 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce (k uvaření) | Vejce slepičí | 280 g |
| 500 g 500 g mletého masa (vepřové nebo mix) | Vepřový ořez | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| 2 2 syrová vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej | Olej řepkový |