Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Linecký jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 620 kJ /
387 kcal
Bílkoviny17,82 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,46 g
Tuky15,50 g
– nasycené3,81 g
– nenasycené7,16 g
–– mononenasycené5,61 g
–– polynenasycené1,55 g
––– omega 30,08 g
Vláknina2,35 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy42,90 g
– cukry7,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3,5 3,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná hladká
3/4 3/4 hrnku krupicový cukr Cukr bílý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
8 8 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek
1/2 1/2 kostky Hery Margarín
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
šťáva z poloviny citronu Šťáva z citrónu
1/2 1/2 kg jablek Jablko čerstvé 75 g
3/4 3/4 hrnku cukru Cukr bílý
1 1 vanilkový puding Puding v prášku 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.