Nutriční hodnoty (Linecký jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 620 kJ / 387 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,46 g |
| Tuky | 15,50 g |
| – nasycené | 3,81 g |
| – nenasycené | 7,16 g |
| –– mononenasycené | 5,61 g |
| –– polynenasycené | 1,55 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 2,35 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 42,90 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3,5 3,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 3/4 3/4 hrnku krupicový cukr | Cukr bílý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 8 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1/2 1/2 kostky Hery | Margarín | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| šťáva z poloviny citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1/2 1/2 kg jablek | Jablko čerstvé | 75 g |
| 3/4 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | |
| 1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |