Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynuté pečivo - domácí housky

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy krátká

krátká

1. 3. 2011 12:16

Suroviny pro 16

16

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 709 kJ / 2 798 kcal
Bílkoviny87,71 g
Tuky88,48 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 587 mg
Sodík 3,51 g
Sůl8,67 g
Sacharidy404,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Housky ještě nabydou pečením. Jsou velmi chutné, a použití je jako u klasických housek. Tak dobrou chuť

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Deninad

15. 10. 2021 16:16

Nikdy jsem housky nepekla, ale tyto housky kynuté v lednici se mi hned povedly na jedničku a jsou výýýýborné!

Hania932

3. 5. 2021 16:40

Dobrý recept:yes: Dělala jsem z dvojité dávky a stejně se po nich jen zaprášilo:-)

Mysak22

12. 4. 2021 18:25

Tak tohle je nejlepší recept na housky, který jsem vyzkoušela. S těstem se krásně pracuje, housky jsou nadýchané a chutnají skvěle. :-K :yes:

MarcelaPa

21. 2. 2015 10:24

andrea:jedno vejce je do těsta a to druhé na potření.:-)

andrea

21. 2. 2015 08:14

dobry den, chtela bych se zeptat zda v tom receptu patri ta dve vajicka do testa a nebo jenom jedno a druhe je na potreni.dekuji

Annak Annak

9. 10. 2014 11:41

Houstičky jsem vyzkoušela jsou vynikající, hladkou mouku jsem nahradila moukou na vícezrnný chléb a jsou také dobré.

merilin

21. 4. 2014 11:46

Výborný recept,dnes jsem pekla a chutnalo všem,naprostá spokojenost.:yes::-)):-K

Werulisima

7. 4. 2014 16:32

Housticky se mi povedly,jsou vyborne! Super recept,zatim jedine,co mi chutnaji a jsou mekkounke jak vata. Moc dekuji !!!:-K

kuba

5. 2. 2014 18:21

mnam mnam mnam:-p

Werik153

30. 11. 2013 15:15

Mě housky chutnají i 3 den, když teda vydrží :-) to sádlo je dělá pořád měkké :-)

Petra

15. 4. 2013 13:45

Prosím chtěla jsem se zeptat, kdo má vyzkoušeno, jestli pečivo je dobré i druhý den. V několika receptech na housky či rohlíky se mi stalo, že první den jsou super, ale druhý den už téměř nepoživatelné. Na uskladnění nepoužívám igelit, jen plátno a plastovou krabici. Moc děkuji :-)

Luclu

13. 3. 2013 15:00

Dobrý den, je mi 12 let a ráda vařím. Váš recept bych ráda vyzkoušela ale je moc složitý ani na druhej pokus se mi nepoved. prosim o podrbnější informace:-(

pája

12. 3. 2013 12:23

Super recept. Dokonce jsem to zvládla i já a baví mne to. A rodince moc chutnají :-)

Werik153

3. 3. 2013 18:02

Pekla jsem na 180°C a 15 minut a bylo to akorát a jsou výborné :-)

jarcikkk

10. 6. 2011 14:47

Výborný!!!! :yes: Moc nám chutnají :-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kynuté housky rychlé domácí pečivo domácí kynuté rohlíky recepty domácí rohlíky ze sušených kvasnic kynuté pečivo domácí housky ze sádla recept na kynuté housky recept na housky na pletení pečivo bez droždí domácí kynuté rohlíky domácí kynuté houstičky domácí housky rychlé domácí pečivo bez droždí houska pečivo pečivo bez kvasnic kynuté housky recept housky s kypřícím práškem housky z kypřícím práškem kynuté houstičky pečivo housky

Suroviny: mouka hladká, vejce, droždí, mléko, sádlo, sůl, cukr, kmín celý

TopRecepty.cz

Kynuté pečivo - domácí housky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6m99