Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Záviny na hodně způsobů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 532 kJ /
5 863 kcal
Bílkoviny148,44 g
– z toho živočišné bílkoviny40,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny107,99 g
Tuky278,57 g
– nasycené66,31 g
– nenasycené184,56 g
–– mononenasycené95,27 g
–– polynenasycené89,29 g
––– omega 37,58 g
Vláknina60,13 g
Cholesterol 695 mg
Sodík 3,79 g
Sůl9,35 g
Sacharidy660,54 g
– cukry244,05 g
––– laktóza37,31 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
75 ml 75 ml oleje Olej řepkový 75 ml
70 g 70 g másla (Hera) Máslo kravské 70 g
1 kostka 1 kostka droždí Droždí pekařské lisované 42 g
1 lžička 1 lžička cukru krystal do kvásku Cukr bílý 6 g
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
250 g 250 g mletého máku Mák modrý mletý 250 g
5 dl 5 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
60 g 60 g strouhaného perníku (nebo strouhanky či piškotových drobečků) Perník strouhaný 60 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové kůry Citronová kúra čerstvá 2.5 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
nastrouhaná jablka Jablko čerstvé
skořicový cukr Cukr skořicový
cukr krystal Cukr bílý
rozinky Rozinky
kakao Kakao prášek
cukr Cukr bílý
rozpuštěné máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.