Nutriční hodnoty (Kefírová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 653 kJ / 395 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 11,00 g |
| – nasycené | 6,00 g |
| – nenasycené | 2,00 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 41,00 g |
| – cukry | 41,00 g |
| ––– laktóza | 36,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| brambory | Brambor zimní | |
| 1 l 1 l kefíru | Kefír | 1000 ml |
| vajíčka (podle porcíí) já dávám vždy 2 | Vejce slepičí | |
| voda | Voda | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |