Nutriční hodnoty (Chalupářská houbová pánvička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 649 kJ / 1 828 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,78 g |
| Tuky | 113,57 g |
| – nasycené | 50,72 g |
| – nenasycené | 60,33 g |
| –– mononenasycené | 50,16 g |
| –– polynenasycené | 10,17 g |
| ––– omega 3 | 1,10 g |
| Vláknina | 39,80 g |
| Cholesterol | 84 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 4,80 g |
| Sacharidy | 150,82 g |
| – cukry | 15,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 800 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 120 g 120 g libovější anglické slaniny | Anglická slanina | 120 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g malých žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 200 g 200 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| lístky lístky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý |