Nutriční hodnoty (Kimchi - korejský fermentovaný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 797 kJ / 908 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,85 g |
| Tuky | 9,13 g |
| – nasycené | 1,84 g |
| – nenasycené | 5,44 g |
| –– mononenasycené | 1,20 g |
| –– polynenasycené | 4,24 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 80,45 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 1,98 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 128,25 g |
| – cukry | 62,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hlávka 1 hlávka pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | 3000 g |
| 3 lžíce 3 lžíce soli | Sůl mořská | 45 g |
| čerstvý zázvor (cca 5 cm) | Zázvor čerstvý | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| mleté chilli (dle chuti) | Chilli paprička sušená | |
| 2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |