Nutriční hodnoty (Obojaké knedle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 488 kJ / 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,20 g |
Tuky | 12,06 g |
– nasycené | 3,11 g |
– nenasycené | 5,65 g |
–– mononenasycené | 3,66 g |
–– polynenasycené | 1,99 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 3,22 g |
Sacharidy | 144,90 g |
– cukry | 10,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 uvařené, vystydlé brambory (větší) | Brambor zimní | 200 g |
4 4 rohlíky nakrájené na kostičky | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
na špičku nože na špičku nože prášek do pečiva hrubší krupice (bude-li třeba) | Kypřící prášek | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská |