Nutriční hodnoty (Obojaké knedle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 488 kJ / 834 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,20 g |
| Tuky | 12,06 g |
| – nasycené | 3,11 g |
| – nenasycené | 5,65 g |
| –– mononenasycené | 3,66 g |
| –– polynenasycené | 1,99 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 1,36 g |
| Sůl | 3,22 g |
| Sacharidy | 144,90 g |
| – cukry | 10,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 uvařené, vystydlé brambory (větší) | Brambor zimní | 200 g |
| 4 4 rohlíky nakrájené na kostičky | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
| na špičku nože na špičku nože prášek do pečiva hrubší krupice (bude-li třeba) | Kypřící prášek | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská |