Nutriční hodnoty (Drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 149 kJ / 992 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,41 g |
| Tuky | 13,83 g |
| – nasycené | 3,24 g |
| – nenasycené | 7,68 g |
| –– mononenasycené | 5,30 g |
| –– polynenasycené | 2,38 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 30,58 g |
| Cholesterol | 238 mg |
| Sodík | 357 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 79,10 g |
| – cukry | 50,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g vykostěného kuřecího masa | Kuře prso | 250 g |
| 250 g 250 g vepřového masa | Vepřová kýta | 250 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 2 velké kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 8-10 8-10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 270 g |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku nebo kečupu | Protlak rajčatový | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička Tandori masala koření | Tandoori masala | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička koření Hungary | Koření Argentina | |
| trohu pepře | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| sůl | Sůl mořská |