Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valentýnské srdce - dortík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 675 kJ /
2 312 kcal
Bílkoviny43,10 g
– z toho živočišné bílkoviny35,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,50 g
Tuky133,49 g
– nasycené73,68 g
– nenasycené49,38 g
–– mononenasycené43,78 g
–– polynenasycené5,60 g
––– omega 30,49 g
Vláknina2,25 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 2,05 g
Sůl0,84 g
Sacharidy233,55 g
– cukry177,50 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
75 g 75 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 75 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 6 g
marmeláda brusinková (na namazání) Marmeláda brusinková
mandličky (na ozdobu) Mandle neloupané
5 lžic 5 lžic moučkového cukru Cukr bílý 125 g
2-3 lžičky 2-3 lžičky čokoládového capuccina
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
cukr (podle potřeby) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.