Nutriční hodnoty (Vepřová roládka na fenyklu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 902 kJ / 694 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,39 g |
| Tuky | 52,55 g |
| – nasycené | 23,52 g |
| – nenasycené | 28,44 g |
| –– mononenasycené | 21,60 g |
| –– polynenasycené | 6,85 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 10,92 g |
| Cholesterol | 114 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,05 g |
| Sacharidy | 23,62 g |
| – cukry | 8,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřový váleček | Vepřová kýta | |
| 5 plátků 5 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 3 plátky 3 plátky sýru (Gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 150 g 150 g fenyklu | Fenykl hlíza | 150 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| koření čubrica (a pod) | Čubrica | |
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |