Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený květák na divoko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 139 kJ /
989 kcal
Bílkoviny85,47 g
– z toho živočišné bílkoviny82,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,25 g
Tuky58,24 g
– nasycené19,43 g
– nenasycené29,40 g
–– mononenasycené21,58 g
–– polynenasycené7,83 g
––– omega 30,26 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 2,27 g
Sůl5,34 g
Sacharidy28,80 g
– cukry21,50 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
100 g 100 g salámu Polosuchý salám 100 g
100 g 100 g tvrdého nastrouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
cibule Cibule čerstvá
olej Olej řepkový
česnek Česnek čerstvý
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
sójová omáčka podle chuti Sójová omáčka Tamari
špetka špetka kari Kari
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená
špetka špetka zázvoru Zázvor sušený
petrželka Petržel nať čerstvá
1 1 kapii Paprika červená čerstvá 250 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.