Nutriční hodnoty (Zapečený květák na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 139 kJ / 989 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,25 g |
Tuky | 58,24 g |
– nasycené | 19,43 g |
– nenasycené | 29,40 g |
–– mononenasycené | 21,58 g |
–– polynenasycené | 7,83 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,34 g |
Sacharidy | 28,80 g |
– cukry | 21,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
100 g 100 g salámu | Polosuchý salám | 100 g |
100 g 100 g tvrdého nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
česnek | Česnek čerstvý | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sójová omáčka podle chuti | Sójová omáčka Tamari | |
špetka špetka kari | Kari | |
špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
špetka špetka zázvoru | Zázvor sušený | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 1 kapii | Paprika červená čerstvá | 250 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |