Nutriční hodnoty (Zapečený květák na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 139 kJ / 989 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,25 g |
| Tuky | 58,24 g |
| – nasycené | 19,43 g |
| – nenasycené | 29,40 g |
| –– mononenasycené | 21,58 g |
| –– polynenasycené | 7,83 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 2,27 g |
| Sůl | 5,34 g |
| Sacharidy | 28,80 g |
| – cukry | 21,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 100 g 100 g salámu | Polosuchý salám | 100 g |
| 100 g 100 g tvrdého nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sójová omáčka podle chuti | Sójová omáčka Tamari | |
| špetka špetka kari | Kari | |
| špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
| špetka špetka zázvoru | Zázvor sušený | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 kapii | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |