Nutriční hodnoty (Tvarohovo-jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 144 kJ / 1 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,80 g |
Tuky | 57,14 g |
– nasycené | 23,76 g |
– nenasycené | 24,34 g |
–– mononenasycené | 19,88 g |
–– polynenasycené | 4,46 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 622 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 250,74 g |
– cukry | 130,74 g |
––– laktóza | 14,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g očištěných jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
400 g 400 g nízkotučného tvarohu | Tvaroh nízkotučný | 400 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
120 g 120 g dětské krupice | Krupice pšeničná jemná | 120 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |