Nutriční hodnoty (Čtyřbarevné řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 462 kJ / 4 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 228,44 g |
– nasycené | 61,85 g |
– nenasycené | 147,76 g |
–– mononenasycené | 109,35 g |
–– polynenasycené | 38,41 g |
––– omega 3 | 10,98 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 832 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 486,96 g |
– cukry | 271,16 g |
––– laktóza | 46,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody | Voda | 125 ml |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 jahodový či malinový pudink | Puding v prášku | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
cukr | Cukr bílý | |
3 kelímky 3 kelímky zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 570 ml |
moučkový cukr dle chuti | Cukr bílý | |
2 ks 2 ks vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |