Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čtyřbarevné řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 462 kJ /
4 413 kcal
Bílkoviny97,68 g
– z toho živočišné bílkoviny67,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky228,44 g
– nasycené61,85 g
– nenasycené147,76 g
–– mononenasycené109,35 g
–– polynenasycené38,41 g
––– omega 310,98 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 832 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy486,96 g
– cukry271,16 g
––– laktóza46,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody Voda 125 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 jahodový či malinový pudink Puding v prášku
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
cukr Cukr bílý
3 kelímky 3 kelímky zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 570 ml
moučkový cukr dle chuti Cukr bílý
2 ks 2 ks vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.