Nutriční hodnoty (Fenyklové rizoto s kukuřicí a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 635 kJ / 1 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,98 g |
Tuky | 3,67 g |
– nasycené | 1,56 g |
– nenasycené | 1,06 g |
–– mononenasycené | 0,53 g |
–– polynenasycené | 0,53 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 13,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 406,30 g |
– cukry | 24,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg rýže (dobrá je jasmínová) | Rýže bílá | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 hlíza fenyklu | Fenykl hlíza | |
1 plechovka 1 plechovka sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 1 zakysaná smetana (200 g) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
Parmazán nebo sýr Grana Padano na posypání | Parmezán |