Nutriční hodnoty (Fenyklové rizoto s kukuřicí a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 635 kJ / 1 825 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,98 g |
| Tuky | 3,67 g |
| – nasycené | 1,56 g |
| – nenasycené | 1,06 g |
| –– mononenasycené | 0,53 g |
| –– polynenasycené | 0,53 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 13,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 406,30 g |
| – cukry | 24,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg rýže (dobrá je jasmínová) | Rýže bílá | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 hlíza fenyklu | Fenykl hlíza | |
| 1 plechovka 1 plechovka sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1 1 zakysaná smetana (200 g) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| Parmazán nebo sýr Grana Padano na posypání | Parmezán |