Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fenyklové rizoto s kukuřicí a smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 635 kJ /
1 825 kcal
Bílkoviny35,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,98 g
Tuky3,67 g
– nasycené1,56 g
– nenasycené1,06 g
–– mononenasycené0,53 g
–– polynenasycené0,53 g
––– omega 30,05 g
Vláknina13,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 36 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy406,30 g
– cukry24,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg rýže (dobrá je jasmínová) Rýže bílá 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 1 hlíza fenyklu Fenykl hlíza
1 plechovka 1 plechovka sterilované kukuřice Kukuřice sterilovaná
1 1 zakysaná smetana (200 g) Smetana kravská zakysaná 12%
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
Parmazán nebo sýr Grana Padano na posypání Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.