Nutriční hodnoty (Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 226 kJ / 54 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,89 g |
| Tuky | 0,22 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 10,00 g |
| – cukry | 3,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jehněčí Plucky | Plíce telecí | |
| 1 1 jehněčí srdce | Srdce jehněčí | |
| 1 1 jehněčí slezina | Slezina telecí | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 10 kuliček 10 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| 1/2 1/2 granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá |